Vesti

Za mirnu noć i srećne praznike

SREMSKA MITROVICA – Gradonačelnica Svetlana Milovanović i njen zamenik Petar Samardžić obišli su gradske dežurne službe – službu hitne medicinske pomoći, bolnički urgentni prijem, vatrogasce i pripadnike Policijske uprave i saobraćajne policije.

Tradicionalno, u novogodišnjoj noći, predstavnici lokalne samouprave posetili su sve službe koje i u ovoj noći vode računa o zadravlju i bezvbednosti građana Sremske Mitrovice, i proveli vreme u razgovoru sa njima.

Kako je rekla gradonačelnica Milovanović, lokalna samouprava ovim malim znakom pažnje želi da gradskim dežurnim službama pokaže svoju zahvalnost na njihovom angažovanju, nesebičnom trudu i posvećenosti koju ulažu u novogodišnjoj noći i tokom čitave godine, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Gradonačelnica im je poželela da u novogodišnjoj noći imaju što manje posla, poželevši njima i svim sugrađanima zdravu, srećnu i uspešnu 2024.godinu.

Čestitkama se pridružio zamenik gradonačelnice Petar Samardžić koji je dežurnim službama takođe poželeo mirnu noć i tim povodom istakao da novogodišnja noć u Sremskoj Mitrovici protiče mirno, i da su dežurne službe u pripravnosti.

Najava događaja

10majCelodnevni dogadjaj12XVI FESTIVAL GUDAČA - STRINGFEST

10maj19:0020:00Promocija knjige Neotkrivena zemlja

12maj10:0012:00Promotivni dan Soko kampa

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7791117.1305117.4819