Vesti

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam u radnoj poseti Sremskoj Mitrovici

SREMSKA MITROVICA – Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević, boravio je u radnoj poseti Sremskoj Mitrovici, gde je sa gradonačelnicom Svetlanom Milovanović obišao sam gradski Trg na kom se trenutno odvija zimska turistička manifestacija „Zimzovica”, koja po ugledu na evropske turističke centre, u ,,kućicama“ okuplja zanatlije, kreativce, te proizvođače hrane, pića i suvenira.

Ivanišević i Milovanovićeva su sa saradnicima posetili Info centar Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica, gde su sa direktorom Dušanom Drčom razgovarali o aktuelnim temama u oblasti turizma na lokalu, te o članovima u predstojećem periodu za unapređenje turističkih delatnosti.

Pokrajinski sekretar i gradonačelnica su se usaglasili oko međusobne podrške u organizaciji gastronomske manifestacije „Pizza fest” koja je po svim pokazateljima prva takva manifestacija u regionu.

Delegacija je boravila na arheološkom nalazištu Imperijalna palata Sirmijum, poznatija kao Carska palata, biser naše turističke ponude. 

Najava događaja

27feb(feb 27)19:0004mar(mar 4)20:00Koncertni serijal povodom Dana Muzičke škole

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8180117.1695117.5210