Vesti

Književne i likovne radionice tokom zimskog raspusta

SREMSKA MITROVICA – Studio Sinhro mozaik tokom zimskog raspusta, od 26. decembra 2023. do 12. januara 2024. godine organizuje Winter Art Club: ciklus kreativnih radionica sa ciljem afirmacije književnosti, slikarstva i umetnosti.

Ciklus obuhvata pet književnih i pet likovnih radionica namenjenih deci od 7 do 15 godina i podrazumeva rad na unapređenju umetničkih i stvaralačkih sposobnosti i veština kod najmlađih.

Radionice se tokom zimskog raspusta održavaju dva puta nedeljno, u prepodnevnim časovima u trajanju od 90 minuta u studiju Sinhro mozaik.

Sreda i petak rezervisani su za umetnost reči i Književni matine, dok je utorkom i četvrtkom slikarima otvoren Mali atelje.

Winter Art Club predstavlja izvanrednu priliku za sve koji žele da kreativno provedu zimski raspust, i pri tome otkriju tajne umetničkog sveta. Kroz rad u malim grupama cilj radionica je podsticanje mašte i radoznalosti, razvijanje kreativnog razmišljanja i učestvovanje u stvaralačkom procesu.

Pored književnih i likovnih radionica u studiju Sinhro mozaik tokom raspusta očekuju nas i klubovi društvenih igara, kao i mnoštvo različitih aktivnosti koje će biti povod za druženje i razvijanje međusobne saradnje i komunikacije.

Prijave i više informacija: 066 502 61 45 ili mozaik@sinhro.rs

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7171117.0683117.4195