Vesti

Gojković u Sremskoj Mitrovici: Žene cene ostvarene rezultate

SREMSKA MITROVICA – Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković razgovarala je danas sa ženama u Sremskoj Mitrovici i tom prilikom istakla da žene cene ostvarene rezultate koji su značajni i za njihove porodice i društvo u celini i zato imaju veliko poverenje u predsednika države Aleksandra Vučića i listu ”Srbija ne sme da stane”.

„Divno druženje i razgovor sa ženama ovde u Sremskoj Mitrovici i očigledno je da su žene snaga Srbije i da žene odluke u svom životu, kao i u izboru kome će dati poverenje da vodi državu, donose u zavisnosti od toga kakve ste rezultate ostvarili u svim oblastima života, jer je njima bitno šta ste uradili i za njih, ali i za njihovu porodicu i zajednicu”, rekla je Gojković.

Gojković je naglasila da se žene vode i time kome mogu da veruju, ko garantuje mir i političku i ekonomsku stabilnost i kakvu ima viziju razvoja Srbije u naredne četiri godine. ”Zaista imam poverenje u žene, jer su donele odluku da izađu na izbore 17. decembra i veliko poverenje imaju u predsednika države Aleksandra Vučića i listu koju on podržava”, istakla je Gojković, saopšteno je iz SNS.

Gojković je rekla da je razgovarala sa ženama koje se bave različitim zanimanjima i da sve one cene što je u fokusu države zdravlje ljudi, što je svaki čovek bitan i život svakog čoveka. „Sada kada imamo mamografe u svim većim centrima u državi, pričale smo i da je važno podstaći žene da odlaze na preventivne preglede, jer svaki život je potreban Srbiji, a žena su i snaga Srbije i stub porodice i društva”, naglasila je Gojković.

Ona je istakla da je u prethodnim godinama mnogo toga urađeno, da je izgrađeno 445 kilometara novih autoputeva, 147 bolnica i zdravstvenih centara, kao i da se grade predškolske ustanove i škole, a u oblasti kulture samo u poslednje tri godine obnovljeno je i izgrađeno 109 objekata kulture – muzeja, galerija, domova kulture, u koje se nije ulagalo od vremena nekadašnje Jugoslavije i koji su decenijama bili devastirani. „Sve ovo što smo uradili poboljšava život građana, a zajedno možemo još više i zato žene pružaju podršku listi Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, poručila je Gojković.

Najava događaja

13jun19:0020:00Promocija knjige „Ždral”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7160117.0672117.4184