Vesti

Otvoren konkurs za upis polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica

SREMSKA MITROVICA – Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo je konkurs za upis polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica koji traje od 26. oktobra do 10. novembra 2023. godine.

Kako je povodom konkursa za prijem na obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica, rekao komandant Vatrogasno-spasilačkog bataljona u Sremskoj Mitrovici Živoslav Ivković: „Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije upisaće 300 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova i to konkretno za teritoriju Sremskog upravnog okruga koji je u nadležnosti Odeljenja za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici šest polaznika od kojih dva polaznika za potrebe vatrogasno-spasilačkih baterija u Sremskoj Mitrovici za teritoriju Grada Sremska Mitrovica, dva polaznika u Staroj Pazovi, jedan za Šid i jednam u Pećincima.”

Više na linku: https://www.copo.edu.rs/konkurs-za-upis-na-osnovnu-obuku-pripadnika-vatrogasno-spasilackih-jedinica/

Ovom prilikom pozvao je sve zainteresovane kandidate da se jave u što većem broju i da postanu deo tima profesionalnih vatrogasaca-spasilacah Republike Srbije.

Najava događaja

27majCelodnevni dogadjaj31SLOBODNA ZONA

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7641117.1154117.4667