Vesti

Nova oprema za održavanje fudbalskih terena

SREMSKA MITROVICA – Fudbalski savez Srbije obezbedio je opremu za održavanje fudbalskih terena i igrališta za osam fudbalskih klubova na teritoriji grada Sremska Mitrovica.

Predstavnicima fudbalskih klubova na igralištu kod OŠ „Jovan Popović” opremu je uručio potpredsednik FSS Branislav Nedimović.

Zahvaljujući ovoj opremi poboljšaće se kvalitet travnjaka i omogućiće se bolji treninzi i utakmice.

Kako je tom prilikom rekao Branislav Nedimović, ova oprema nije samo sredstvo za održavanje terena, već i priznanje za trud koji fudbalski radnici ulažu u sportski razvoj zajednice, zato Fudbalski savez Srbije podržava ovakve inicijative i raduje se budućim uspesima klubova.

Nedimović je dodao da ovi fudbalski klubovi nisu samo mesta okupljanja ljubitelja fudbala, već i centri gde se rađaju sportski duh i timski rad među decom. Kada su tereni uređeni, deca sa osmehom dolaze na treninge, stvarajući zdravu sportsku atmosferu.

Potpredsednik Fudbalskog saveza grada Sremska Mitrovica, Ratko Grabić istakao je da je situacija što se tiče uslova na fudbalskim terenima u Sremu dobra i naprednija u odnosu na druge delove Vojvodine. Zahvalni smo Sekretarijatu za sport i nadam se da će u narednom periodu naša saradnja biti još uspešnija.

Predstavnici klubova zahvalni su na donaciji koja će im značajno olakšati održavanje travnate podloge, kako bi uslovi za igru bili na još boljem nivou.

Sremska Mitrovica živi 

Najava događaja

13jun19:0020:00Promocija knjige „Ždral”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7257117.0769117.4281