Vesti

Muzička škola „Petar Krančević”: Pet prvih nagrada na takmičenju u Karlovcima

SREMSKI KARLOVCI – Učenici Muzičke škole „Petar Krančević” su nas već na samom početku ove školske godine obradovali  sa pet prvih nagrada sa takmičenja.

Na „21. Finalnom takmičenju mladih talenata”, održanom u zdanju Karlovačke gimnazije u Sremskim Karlovcima, učenici iz klase prof. Margarite Vujović osvojili su dve PRVE nagrade u svojim kategorijama: Leon Žarko, 1. razred srednje škole klavira osvojio je 98,66 poena, dok je Milana Jančić, 2. razred srednje – osvojila 99 poena.

Luka Halilović najmlađi naš učesnik (4. OMŠ) je osvojio prvu nagradu. Učenik svira flauti a u klasi je prof. Irene Milić, dok ga je svojim  klavirskim umećem pratio Aleksandar Cundra.

Najbolji rezultat, laureat takmičenja i osvojenih 100 dobova pripala je učenici trećeg razreda srednje muzičke škole – Isidori Kozlini koja dolazi iz klase prof. Tatjane Miljković, a ovaj veliki rezultat je ostvarila je zajedno sa Aleksandrom Cundrom (klavriska pratnja).

Takođe, uz klavirsku pratnju već pomenutog prof. Aleksandra Cundre, Ilija Sretenović, maturant srednje muzičke škole iz klase Leona Kajona ostvaruje zapažene rezultate izvodeći kompozicije na klarinetu i osvaja prvu nagradu na ovom prestižnom takmičenju.

Svim učenicima, njihovim mentorima i klavirskom saradniku, uprava Škole na čelu sa direktorom Bojanom Jovanovićem čestita na velikom uspehu i želi im puno uspeha na takmičenjima koja nam predstoje.

Najava događaja

18junCelodnevni dogadjaj30Poziv za XXVIII sremskomitrovački salon

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7102117.0614117.4126