Vesti

Javni poziv poljoprivrednim proizvođačima

SREMSKA MITROVICA – Gradska prava za poljoprivredu raspisala je Javni poziv za dodelu finansijske pomoći poljoprivrednim proizvođačima, podnosiocima zahteva za procenu poljske štete prouzrokovane olujnim nevremenom dana 19. jula 2023. godine na teritoriji grada Sremska Mitrovica.

Kako je rekao načelnik Gradske uprave za poljoprivredu Vladimir Nastović, pravo na finansijsku pomoć imaju svi poljoprivrednu proizvođači koji su prijavili štetu, gde je komisija izašla i konstatovala da je šteta postojala.

Sredstva za ovu pomoć obezbedilo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i dodelilo ih je lokalnim samoupravama koje su prijavile štetu.

Visina finansijske pomoći određuju se po podnetom zahtevu za ostvarivanje prava na finansijsku pomoć u iznosu od 37.000,00 dinara, dodao je Nastović.

www.sremskamitrovica.rs

Zahtev za dodelu finansijske pomoći se podnosi na obrascu koji se može preuzeti sa zvanične internet stranice Grada Sremska Mitrovica www.sremskamitrovica.rs, u gradskom Uslužnom centru ili u prostorijama Gradske uprave za poljoprivredu na adresi ul. Svetog Dimitrija broj 6, od 7 do 14 časova.

Rok za predaju zahteva je do 24. novembra 2023. godine do 14 sati.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042