Vesti

Zlatna plaketa Crvenom krstu Sremska Mitrovica

NOVI SAD – 27.oktobra 2023.godine, povodom obeležavanja 78. godina postojanja Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za zdravstvo prof. dr Zoran Gojković priredio je svečani prijem u Holu Pokrajinske vlade.

Za doprinos u ostvarivanju sigurnih rezervi krvi, kao pouzdanom partneru Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine, Crvenom krstu Sremska Mitrovica uručena je Zlatna plaketa.

Među najuspešnijim pojedincima, kompanijama, školama i organizacijama Crvenog krsta, u ime Crvenog krsta Sremska Mitrovica Plaketu je primila sekretar Tatjana Jovančević. Pored sekretara, prijemu je prisustvovala i stručni saradnik Biljana Žilić, koja je u saradnji sa volonterima, nosilac svih aktivnosti vezanih za promociju, motivaciju, organizaciju i realizaciju akcija dobrovoljnog davanja krvi u Sremskoj Mitrovici.

Crveni krst Sremska Mitrovica čestita  Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine jubilej, a posebnu zahvalnost upućujemo našim davaocima krvi, volonterima i saradnicima bez kojih ova Plaketa danas ne bi bila u našem gradu.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042