Vesti

Dečji dan u Bloku B

SREMSKA MITROVICA – Manifestacija „Dečji dan” održana je u Mesnoj zajednici „Blok B” i okupila, ne samo decu iz ovog naselja, već iz celog grada, ali i drage goste sa AP Kosova i Metohije i iz Republike Srpske.

Deca su u fokusu nekoliko manifestacija koje se održavaju u našem gradu ovih dana. Među njima je „Dečji dan” u Bloku B, koji svake godine privuče velik broj mališana. Manifestaciji je prisustvovao i Petar Samardžić zamenik gradonačelnice, sa saradnicima.

Svečano otvaranje upriličeno je na otvorenom, gde su se potom odvijali razni programi. „Dečji dan” je posetio i otvorio predsednik Skupštine grada Vladimir Pavlović koji je tom prilikom istakao je da Grad podržava inicijative i događaje koji neguju vrednosti dece i porodice. i kulturno-umetnički program počinju

Nakon otvaranja, progam ovih dana počeo je sportskim aktivnostima. Deca OŠ „Jovan Popović” od drugog do četvrtog razreda, a posle toga organizovana je lutkarska radionica Dečjeg teatra Bloka B. Nastavljen je kreativnim radionicama, predstavama i bioskopom na otvorenom. Učestvovali su i KUD „Simonida” iz Raniluga (AP Kosovo i Metohija) i KUD „Dvorovi” iz Dvorova (Republika Srpska).

Program je bio šarenolik i bogat i okupio je nekoliko stotina učesnika iz Sremske Mitrovice i okoline.

Organizator  je Mesna zajednica „Blok B”, uz podršku Grada Sremska Mitrovica.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042