Vesti

Udruženje akcijaša „Udarnik” jedna od najmasovnijih ekipa na „Pasuljijadi”  

Sremska Mitrovica – Udruženje građana „Udarnik” iz Sremske Mitrovice koja okuplja veliki broj učesnika nekadašnjih omladinskih radnih akcija i udruženje koje redovno učestvuje na manifestacijama koje promovišu druženje, bratstvo i jedinstvo bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost, ovog puta učestvovali su na 13. po redu „Pasuljijadi” koje organizuje Mesna zajednica – blok „B” iz Sremske Mitrovice u okviru svoje slave.

U konkurenciji ekipa iz Slovenije, Republike Srpske kao i veliki broj ekipa iz Sremske Mitrovice, veterani, akcijaši i ovog puta su bili među najbrojnijom ekipom na takmičenju. Izuzetno dobra organizacija u mesnoj zajednici okupila je vrhunske majstore u kuvanju pasulja u kotliću.

Naravno da je i ovog puta plasman ekipa bio na drugom mestu dok je na prvom mestu bilo druženje velikog broja ekipa i gostiju koji su sa velikim zadovoljstvom uživali u onom što je priremljeno na ovoj manifestaciji.

Pasulj u kotliću  koji je pripremila ekipa udruženja ekcijaša Udarnik”, prvi je planuo” ili sa velikim zadovoljstvom velikog broja okupljenih građana pojeden” tako da je ostala samo mala količina koji su predali  kao uzorak za ocenivanje žirija.

Plasman ekipa na ovoj izuzetnoj manifestaciji nije bitan što su naglasile sve ekipe koja su učestvovale bitno je da se na jednom mestu  okupi  veliki broj građana koje svake godine vredni čelnici mesne zajednice iz bloka „B” okupljaju na celodnevnom druženju.

Najava događaja

30apr12:0013:00Humanitarni bazar u Bajićevoj školi

02maj09:0017:00Memorijalni turnir u malom fudbalu drugog maja u Sremskoj Rači

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7691117.1205117.4719