Vesti

Pokrajinska vlada dodelila sredstva za sanaciju fasade „Bajićeve” škole

Novi Sad – U Novom Sadu su dodeljeni ugovori obrazovnim ustanovama za sredstva koja po konkursu dodeljuje Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice AP Vojvodine za oblast modernizacije školske infrastrukture. 

Sredstva u iznosu nešto više od 10.360.000 dinara je po ovom konkursu dobila i mitrovačka OŠ „Slobodan Bajić Paja” za sanaciju i rekonstrukciju fasade škole, što će doprineti boljim uslovima za učenike i zaposlene, a objekat će po završetku radova imati najviše standarde kada je reč o energetskoj efikasnosti

Svečanom potpisivanju i uručenju ugovora je prisustvovala i gradonačelnica Svetlana Milovanović koja je istakla da Grad radi na modernizaciji škola i zahvalila se Pokrajinskoj vladi i resornim sekretarijatima na podršci i finansijskoj pomoći: „Grad Sremska Mitrovica nastavlja sa ulaganjima u obrazovanje i spremno će dočekati početak školske godine. Zahvaljujemo se Pokrajinskoj vladi koja nam u svemu tome svesrdno pomaže zajedno sa pokrajinskim sekretarijatima. Radimo na tome da nam škole budu bezbedno i sigurno mesto, kako za učenike, tako i za nastavnike i druge zaposlene”, zaključila je gradonačelnica.

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988