Vesti

KZM info mreža – Karijerni vodič za mlade

Beograd – Gradonačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović, je 9. avgusta u Palati Srbije potpisala ugovor sa ministrom za turizam i omladinu Huseinom Memićem, za sredstva koja Ministarstvo turizma i omladine dodeljuje projektima iz oblasti unapređenja života mladih, kroz sprovođenje omladinske politike na lokalnom nivou, za projekat KZM info mreža: Karijerni vodič za mlade” koji realizuje Kancelarija za mlade Sremska Mitrovica.

Cilj projekta „KZM info mreža: Karijerni vodič za mlade” je upoznavanje učenika sremskomitrovačkih srednjih škola sa informacijama koje su im važne i značajne prilikom odabira svog budućeg zanimanja i formiranja svoje buduće karijere i formiranje „KZM info mreže” u srednjim školama, kao i niz besplatnih obuka kroz radionice.

Projekat se sastoji iz pet vrsta obuka i radionica, kao što su karijerni vodič za mlade, mentalno zdravlje, škola novinarsta, od biznis ideje do Startapa, obuka za pisanje projekata.

Završnu aktivnost projekta čini konferencija u Gradskoj kući pod nazivom „Mladi preduzetnik 2023.” na kojoj će se obrađivati teme u vezi sa uspešnim primerima iz preduzetništva, ali i o primerima karijera uspešnih pojedinaca.

Najava događaja

04maj10:0017:00Uskršnje fotografisanje i bazar

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630