Vesti

Koncertom Tropico benda svečano otvoren novi deo STOP SHOP-a

Sremska Mitrovica – STOP SHOP u našem gradu proširen je novim prodavnicama i brendovima, a početak rada obeležen je uz koncert Tropiko benda, zabavu za najmlađe i popuste. Svečano otvaranje proširenog ritejl parka okupilo je predstavnike lokalne samouprave, investitore, izvođače radova i brojne posetioce.

Ritejl park STOP SHOP nakon završetka izgradnje druge faze, otvorio je svoja vrata u proširenom izdanju u našem gradu. Usled velikog interesovanja zakupaca, u STOP SHOP Sremska Mitrovica došlo je pet novih brendova. Naš tržni centar jedno od glavnih mesta za šoping, druženje i zabavu, ali prošerenje ritejl parka znači i neke druge prednosti, kao što su nova radna mesta.

Kako je rekla gradonačelnica Svetlana Milovanović: „Drago mi je što večeras prisustvujemo proširenju ove lepe porodice STOP SHOP u koju smo i mi kao Garad uključeni. Kada gledamo širu sliku vidimo i privredni razvoj Sremske Mitovice, jer da nije bilo razvitka privrede i trgovine, verovatno ne bi došlo ni do ovoga. Na taj način podigli smo kupovnu moć naših sugrađana, što mi je posebno drago, a ovo nam je došlo kao dodatni benefit. Drago mi je što smo od 2019. godine deo ove lepe, srećne porodice, želim im puno uspeha u radu, nadam se da ćemo imati još prilike da se družimo, a mi sigurno ne možemo zaboraviti tu godinu i kako je ovaj prostor bio potpuno devastiran, kada je počeo da se gradi ritejl park, jedini u Mitrovici, koliko je to puno značilo našim Mitrovčanima. Postalo je omiljeno mesto gde se okupljaju naši sugrađani sa svojim porodicama, ali i stanovnici celog Srema. Ovo što danas vidimo ovde, puno ljudi i raspoloženje koje vlada nam puno znači. Hvala investitorima što su u lokalnoj samoupravi videli saradnike, u koje treba ulagati kao Grad jer je Sremska Mitovica poznata kao Grad koji krupnim koracima grabi napred.”

Osim unapređenog iskustva kupovine koje donose novi brendovi, stanovnicima našeg grada ponuđena su i dodatna savremena rešenja koja imaju za cilj smanjenje uticaja na životnu sredinu. Ukupna prodajna površina STOP SHOP-a u Sremskoj Mitrovici dostigla je 9.300 kvadrata zbog velikog interesovanja građana, ali i zakupaca, za ovaj ritejl park.

„Širimo naš portfolio tamo gde možemo, izuzetno smo zahvalni gradonačelnici, Gradu Sremska Mitovica, Mitrovčanima veliko hvala, prepoznali smo njihove želje i osluškujemo ih i dalje, kao i našim partnerima koji su zajedno sa nama gradili i kompaniji koja nam pomaže da vodimo ove objekte. STOP SHOP u Vašem gradu je među većima u Srbiji, u top tri po veličini, prerastao je standard, te je čak i u Evropi među većima, a imamo preko 130 ritejl parkova u deset zemalja. Nastavljajući niz zelenih trendova kompanije, u Sremskoj Mitrovici smo još jednom opravdali svoju lidersku poziciju na polju zelene gradnje i održivih standarda. Moram da Vas pohvalim, ovo je jedini objekat u našem portfoliu koji je sertifikovan u toj oblasti i ima ocenu pet – ekselent,” rekla je Maja Marić, menadžerka operacija i liderka beogradske kancelarije u okviru CPI Property Grupe.

Još 2019. ugradili su sistem za prikupljanje kišnice, koriste je za navodnjavanje i za javni toalet. Imaju i pametne klupe, a kako ističe Marićeva, novina je „urban forest” – urbana šuma koju su zasadili iza objekata u jednom delu njihove ograde, čime će očuvati biodiverzitet. Najavila je gradnju solarne elektrane, tj. ugradnju solarnih panela na objekte parka u našem gradu. Sa željom da izraze zahvalnost građanima Sremske Mitrovice i okoline, organizovali su bogat zabavan program za sve generacije.

Priređen je besplatan koncert Tropico benda, s članovima grupe na sceni je plesala na štulama i Disko kraljica. Koncert je privukao velik broj publike, kako Mitrovčana, tako i posetioca iz drugih gradova.

Dobru zabavu priredio je i Inspektor Blaža koji je bio domaćin događaja. Tokom otvaranja proširenog dela, svi posetioci su imali priliku da uživaju u fantastičnom celodnevnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i interesantnim aktivacijama.

Novi zakupci članovi STOP SHOP porodice u Sremskoj Mitrovici su Pepco, Kengur, Maxi, JYSK, i Tehnomedia. Posetioci su mogli da uživaju u omiljenom šoping iskustvu, popustima i zabavnom sadržaju u svim objektima parka.

Sa preko 20 domaćih i internacionalnih brendova, STOP SHOP ritejl park omogućava različitu kombinaciju zakupaca, uključujući modne i kozmetičke brendove, kao i brendove za kućne potrepštine, gastronomiju i usluge koje su na raspolaganju građanima Sremske Mitrovice i šireg okruženja, rekli su u češkoj kompaniji CPI Property Group, koja upravlja STOP SHOP portfoliom.

Veliki broj domaćih i stranih brendova, omoguje kupcimajoš veću raznovrsnost robe i usluga na jednom mestu, uz posebne popuste i akcije.

Podsetimo, STOP SHOP je otvoren 2019. godine kao deseti ritejl park ovog brenda u Srbiji, nudeći građanima Sremske Mitrovice jedinstvenu šoping destinaciju i dodatne sadržaje za slobodno vreme i zabavu, poput restorana, kafića, bioskopa i igrališta za decu.  Nalazi se na prostoru nekadašnje Fabrike „1. novembar”.

STOP SHOP je brend ritejl parkova kompanije IMMOFINANZ koja je u vlasništvu CPI Property Group i koja u Centralnoj i Istočnoj Evropi broji preko 130 STOP SHOP lokacija u deset evropskih zemalja. Reč je o privlačnim i praktičnim lokalnim maloprodajnim objektima koji pokrivaju područja od 30.000 do 150.000 stanovnika i koji nude širok spektar proizvoda uz povoljan odnos cene i usluge.

Svojom dobrim saobraćajnim vezama kao i prostranim parkingom, STOP SHOP je usmeren na praktične, pametne kupce, koji cene lako dostupne lokacije.

Tokom vikenda slede program:

PETAK, 25. 8.

09.00h – 21.00h – udruženje „Rukotvorine“ – Sremska Mitrovica, sajam

16.00h – 19.00h – kreativne radionice za decu

17.00h – 19.00h – Klovnovi, animacije za decu, druženja sa posetiocima

SUBOTA, 26. 8.

09.00h – 21.00h – udruženje „Rukotvorine“ – Sremska Mitrovica, sajam

12.00h – 13.00h – Dečija predstava

13.00h – 15.00h – Klovnovi, animacije za decu, druženja sa posetiocima

NEDELJA, 27. 8.

09.00h – 21.00h – udruženje „Rukotvorine“ – Sremska Mitrovica, sajam

Sremska Mitrovica živi

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042