Vesti

Bajaga i Instruktori oduševili publiku

Sremska Mitrovica – Koncertom rok grupe „Bajaga i Instruktori” otvoren je Festival „In Front of Art” na Partizanovom igralištu u našem gradu.

Rok grupa „Bajaga i Instruktori” koja ima bogatu diskografiju i nalazi se u samom vrhu rok scene još od bivše Jugoslavije, pa sve do danas, izvela je neke od svojih hitova „Moji drugovi”, „220 u voltama”, i druge sad već rok klasike.

Momčilo Bajagić Bajaga, frontmen i osnivač grupe rekao je novinarima pre koncerta da u našem gadru nastupaju prvi put sa novom ritam sekcijom. „Drago mi je da otvaramo ovaj Festival u gradu u kome smo poslednji put nastupali pre mnogo godina. Siguran sam da će se publika večeras dobro zabaviti i uživati uz naše hitove, koje vole sve generacije,” rekao je Bajaga.

Veoma popularni postali su nakon objavljivanja drugog albuma „Sa druge strane jastuka” koji mnogi smatraju jednim od najboljih pop-rok albuma u istoriji jugoslovenske muzike.

Velik broj publike sa oduševljenjem je pratio Bajagin koncert i u našem parku preko video bima.

Na kraju su se zajednički poklonili publici jer, kako su pre toga poručili: „Uvek se završi s nekom od naših pesama”.

Festival se nastavlja već večeras nastupom „Kolje i Grobovlasnika” i „Nipplepeople”. Za subotu je zakazan koncert „Partibrejkersa” i „Zostera”, a u nedelju će nastupiti Cirkus animatori, Neša Bridžis i grupa „Ničim izazvan”.

Sremska Mitrovica živi

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042