Vesti

Kažnjeni zbog saobraćajnih prekršaja

Sremska Mitrovica – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su dvojicu vozača koji su pod dejstvom alkohola učinili prekršaj nasilnička vožnja i jednog pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

Na području Sremske Mitrovice patrola je zatekla devetnaestogodišnjaka sa probnom vozačkom dozvolom u vreme kada mu nije dozvoljena vožnja, a koji je odbio alkotestiranje, kao i četrdesetčetvorogodišnjeg vozača „forda“ kome je prošle godine oduzeta vozačka dozvola zbog kaznenih poena.

Policija u Rumi zaustavila je četrdesetpetogodišnjaka koji je upravljao „šervoletom“  sa 2,98 promila alkohola u organizmu.

U Inđiji su iz saobraćaja isključeni dvadesetšestogodišnji vozač „škode“ sa 2,43 promila alkohola u organizmu i bez položenog vozačkog ispita i dvadesettrogodišnjak koji je upravljao „sitroenom“ pod uticajem kanabisa.

Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042