Vesti

Bioskop na Savi

Sremska Mitrovica – Bioskop na otvorenom, uz besplatne projekcije filmova, dostupan je na Gradskoj plaži, u okviru „Leta na Savi”. U blokbasterima na velikom platnu mogu da uživaju Mitrovčani i svi posetioci naše lepe plaže.

Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica svakog leta se trudi da osavremeni i pospeši sadržaje na našoj Gradskoj plaži, prema rečima Dušana Drče, direktora. Ovog leta imamo nešto što Sremska Mitrovica dugo nije imala, bioskop na otvorenom, navodi on i dodaje da su uložili velik trud da sve to donesu u naš grad.

„Sa željom da predstavimo našim građanima i svim turistima koji se nađu u našem gradu, u pravom duhu našu Gradsku plažu, osmislili smo nove sadržaje kojim ćemo i produžiti boravak posetilaca kod nas. Posle ova tri dana, planirane su projekcije i sledeće nedelje, u utorak i sredu, a u septembru bioskop se seli na Žitni trg, kasnije i u ruralne delove Sremske Mitrovice, gde ćemo po selima u domovima kulture gde je to moguće, ponoviti sve ovo. Birali smo filmove za sve generacije, da budu veseli i u duhu naše plaže. Ovaj bioskop nam omogućava, kada Srbija igra fubdal ili košarku, rukomet, bilo koji sport, da gledamo prenose ovako ili ako FK “Radnički” uđe u Super ligu da gledamo utakmice, da navijamo svi zajedno,” rekao je direktor Drča.

Na velikom prostoru, udobno smešteni u lejzibegove ili na bedemu nasipa, gledaoci su uživali gledajući film „Munje – opet”.

Narednih dana na repertoaru su filmovi:

Sreda, 12. jul, u 21 sat: „Tor: Ljubav i grom”

Četvrtak, 13. jul, u 21 sat: „Leto kada sam naučila da letim”

Naredne nedelje

Utorak, 18. jul, u 21 sat: „Ant Man”

Sreda, 19. jul, u 21 sat: „Kengur”.

Najava događaja

30apr12:0013:00Humanitarni bazar u Bajićevoj školi

02maj09:0017:00Memorijalni turnir u malom fudbalu drugog maja u Sremskoj Rači

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7691117.1205117.4719