Vesti

Širi se mreža javne rasvete na ulasku u grad

Sremska Mitrovica – U toku su radovi na postavljanju javnog osvetljenja u ulici Marka Aurelija, na kružnom toku kod naplatne rampe, čime će ulazak u naš grad dobiti sasvim drugačiji, lepši izgled. Radove na širenju mreže javne rasvete obišao je Vladimir Pavlović predsednik Skupštine Grada sa saradnicima.

Na ulasku u naš grad, nakon isključenja sa auto-puta i na putu koji vodi prema Fruškogorju, u ulici Marka Aurelija širi mreža se javne rasvete. Upravo je u toku postavljanje 64 stuba javne rasvete. Radove na širenju mreže javne rasvete obišli su Vladimir Pavlović predsednik Skupštine Grada. i v.d. načelnika Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu Miroslav Jokić.

„Na ovaj način ulazak u grad će dobiti jedan sasvim drugi izgled, a svi smo svedoci, kako je nekada izgledala raskrsnica kod naplatne rampe gde je sada kružni tok, a kako ona izgleda sada, kao i ulica Marka Aurelija u kojoj su posađeni drvoredi, vetrozaštitni pojasevi, sa obe strane, a postavljanjem javne rasvete zaokružuje se cela priča kada je reč o ovom delu grada. Završetkom radova od kružnog toka kod naplatne rampe, do kružnog toka na ulasku u grad, dobiće se mnogo na bezbednosti, naravno biće znatno unapređeno i sa estetske strane, što je takođe važno,” rekao je Pavlović.

Za ovaj posao izdvojena su sredstva u iznosu od 15 miliona dinara, radove je finansirao Grad Sremska Mitrovica, prema  Pavlovićevim rečima. Rok za završetak radova je 30 dana, sve se odvija predviđenom dinamikom.

Osim u ulici Marka Aurelija, sistem javne rasvete će se širiti u ulici Dimitrija Davidovića, ulici Fruškogorskoj kod Kazneno – popravnog zavoda, kao i na putu od Ekonomske škole „9. maj“ prema Laćarku, zaključio je Pavlović.

Najava događaja

01maj16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Grafičara iz Beograda

02maj09:0017:00Memorijalni turnir u malom fudbalu drugog maja u Sremskoj Rači

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7604117.1117117.4630