Vesti

U toku su proslave maturskih večeri, čije troškove pokriva grad

Sremska Mitrovica – Proslave maturskih večeri, počele su ove nedelje. Maturanti su ukrasili grad, a lokalna samouprava se potrudila da im najvažnije veče u životu učini lepšim. Sada već tradicionalno, troškove maturskih večeri pokriva lokalna samouprava, a ove godine, maturanti su sami birali mesto na kom žele da proslave maturu.

Nakon maturanata Ekonomske škole 9. maj”, i STŠ Nikola Tesla” večeras su ulazak u svet odraslih proslavili maturanti Medicinske škole Draginja Nikšić”.

Maturante je večeras obišla i gradonačelnica Svetlana Milovanović prilikom tradicionalnog defilea u gradskom parku, poželevši im sreću u daljem životu i školovanju. „Čestitam im na postignutom uspehu, želim im da budu uspešni u onome šta god da izaberu da rade, i da znaju da ćemo mi uvek biti tu u slučaju da im zatreba pomoć. Oni koji se odluče da studiraju čekamo ih u našem i njihovom gradu kada završe fakultete. Želim im da se večeras lepo provedu”.

Sutra će matursko veče proslaviti maturanti Mitrovačke gimnazije zajedno sa maturantima Muzičke škole Petar Krančević”, a u petak će slaviti maturanti Prehrambeno-šumarske i hemijske škole.

https://www.facebook.com/sremskamitrovicazivi

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929