Vesti

Kažnjeni zbog nasilničke vožnje i vožnje pod uticajem narkotika

Sremska Mitrovica -Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili petoricu vozača koji su vozili pod uticajem psihoaktivnih supstanci i trojicu koji su, pod dejstvom alkohola, učinili prekršaj nasilnička vožnja.

Prilikom saobraćajne kontrole na Graničnom prelazu Sremska Rača, otkriveni su dvadesetosmogodišnji vozač „golfa“, četrdesetpetogodišnji vozač „pasata“ i dvadesetogodišnjak koji je upravljao „audijem“, sva trojica pod dejstvom kanabisa.

Patrola u Staroj Pazovi zaustavila je dvadesetdvogodišnjeg vozača „bore“ pod uticajem kanabisa, a u Šidu dvadesetogodišnjaka koji je vozio „tuareg“ pozitivan na kokain.

Policija u Inđiji zaustavila je tridesetšestogodišnjaka  koji je upravljao „fijatom“ sa 2,98 promila alkohola u organizmu.

U Irigu je otkriven tridesetpetogodišnji vozač „bmv“ sa 2,60 promila alkohola u organizmu, dok je u Staroj Pazovi zatečen četrdesetčetvorogodišnjak koji je vozio „audi“ sa 2,08 promila alkohola.

Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176