Vesti

Dodela paketića i Uskršnja zabava u Mesnoj zajednici Sutjeska

Sremska Mitrovica – Povodom Uskršnjih praznika u sali „Beli Anđeo” Mesna zajednica „Sutjeska” organizovala je Uskršnja zabava za najmlađe i njihove roditelje iz te mesne zajednice.

Najmlađe su zabavljali i BOOM Animatori koji su im priredili mnogobrojna iznenađenja.

„Danas kada se suočavamo sa brojnim izazovima jako je važno da ostanemo solidarni i jedinstveni. Organizovanje ovakvog događaja poput ovog danas, pruža nam priliku da se okupimo, da se družimo i učinimo nešto dobro za našu zajednicu. Kada vidimo osmehe na licima dece znamo da smo uradili mnogo. Zahvalila bih se svim članovima Mesna zajednica „Sutjeska”, svi smo jedinstveni i ujedinjeni i trudićemo se da ostanemo ovakvi”, rekla je jedan od organizatora Jasna Poznanović.

Miloš Madžić član saveta Mesne zajednice „Sutjeska” rekao je: „Ovom prilikom zahvalio bi svim donatorima, koji su pomogli da se Uskrs deci učini mnogo lepšim. Pripremili smo i za roditelje poklone u vidu vaučere za centar „Flava Fizikalna” i  polikliniku „Madžić” za pet mama koje su ostale u drugom stanju, poklonićemo i tri besplatna ultra zvuka”.

Adrijana Belić roditelj je rekla: „Velika mi je čast i zadovoljstvo jer se u našoj Mesnoj zajednici prvi put ovako nešto lepo dešava. Nadamo se dobroj zabavi i lepoj priredbi a deca će sama po sebi biti srećna i zadovoljna i što će pored toga dobiti uskršnji paketić i jaje”.

Najmlađi nisu krili svoje zadovoljstvo što je i potvrdila Ljubica Milovanović koja nam je rekla: „Došla sam da uživam, da vidim zeca i dobijem poklon”.

Po rečima i Tea Stanojević je došla da prisustvuje ovako nekom događaju i dodal je da je srećna i zadovoljna kao i da joj je lepo na ovoj Uskršnjoj zabavi.

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042