Vesti

Gradonačelnica potpisala ugovor sa Upravom za kapitalna ulaganja Vojvodine za drugu fazu izgradnje sportske hale u Mačvanskoj Mitrovici

Sremska Mitrovica. U naselju Mačvanska Mitrovica na desnoj obali Save, radi se na izgradnji sportske hale kod osnovne škole. Radove finansiraju Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine i Grad Sremska Mitrovica, a u Pokrajinskoj vladi u Novom Sadu  gradonačelnica Sremske Mitrovice, Svetlana Milovanović je potpisala ugovor za drugu fazu radova na ovom sportskom objektu. Reč je o iznosu od 189 miliona dinara, a završetak radova je planiran za oktobar ove godine kada će učenici OŠ „Dobrosav Radosavljević Narod” i svi stanovnici mačvanskog dela Grada Sremska Mitrovica dobiti moderan i multifunkcionalni sportski objekat.

„Danas smo u sedištu Pokrajinske vlade u Novom Sadu potpisali ugovor sa Upravom za kapitalna ulaganja Vojvodine u vezi sa daljim investiranjem radova na fiskulturnoj sali OŠ „Dobrosav Radosavljević Narod” u Mačvanskoj Mitrovici u iznosu od 189 miliona dinara. Radovi na fiskulturnoj sali su počeli prošle godine, ovo je sada nastavak, ova sredstva su nam neophodna kako bismo završili započete radove u planiranom roku, a to je oktobar ove godine. Benefit od ove fiskulturne sale, možemo slobodno reći sportske hale, jer prema svojim gabaritima zauzima mnogo više i čini mnogo više nego sala za nastavu fizičkog, imaju prvenstveno učenici OŠ „Dobrosav Radosavljević Narod”, ali i svi stanovnici Mačvanske Mitrovice i severne Mačve”, izjavila je za Sremska Mitrovica živi gradonačelnica Svetlana Milovanović.

Ova sportska hale će biti prostor za potrebe sportista i rekreativaca iz Mačvanske Mitrovice i okolnih mesta, imaće tribine i mogućnost za sve dvoranske sportove, ali i zabavno-kulturne manifestacije u ovom mestu. Radovi su počeli krajem prošle i trenutno se radi na postavljanju konstrukcije, tako da objekat polako dobija svoje konačne konture.

https://www.facebook.com/sremskamitrovicazivi

Najava događaja

27majCelodnevni dogadjaj31SLOBODNA ZONA

28maj19:0020:00Promocija knjige Neotkrivena zemlja

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7685117.1199117.4713