Vesti

Srednjoškolci upriličili poklone najmlađim pacijentima Opšte bolnice

Sremska Mitrovica –  Veročitelj Stefan Nedić, sa učenicima mitrovačke Gimnazije i  srednje Tehničke škole, doneo  poklone najmlađim pacijentima koji se leče u Dečijem odeljenju Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

„Današnjim danom završavaju se Svetodimitrijevski dani u okviru novembarskih dana ,te smo želeli da na ovaj način učinimo humani gest dobročinstva . Ozvaničili smo danas i svečani čin Božićnog posta i želimo da podsetimo da i u postu, ali van njega, treba da pojačamo činjenje dobrih dela i da taj čin bude ustaljen”, rekao je veroučitelj Nedić i dodao da su deci  doneli pakete slaniša,slatkiša i sredstava za ličnu higijenu, kao i školski pribor.

Na poklonima je zahvalila načelnica Dečijeg odeljenja dr Ljiljana Bančević, naglasivši da sa oduševljenjem  pratimo konstantantne humane gestove veroučitelja Stefana i najboljih  đaka našeg  grada, i na velikoj pažnj i podršci koju pružaju našim malim pacijentima, uz najbolje želje da se lečenje što pre završi.

U ovom divnom gestu učestvovali su svi učenici od 1. do 4. razreda Gimnazije i delom  srednje Tehniče škole, što je dokaz da se dobra reč i dobra dela šire među mladima.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8527117.2043117.5559