Vesti

Mitrovački Dečji hor „Vivak” na otvaranju „Novosadskog Zimzolenda”

Novi Sad – Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Ivan Siler prisustvovao je otvaranju manifestacije „Novosadski Zimzolend” koja se održava na Trgu slobode do 28. decembra, u organizaciji Udruženja građana „Srcem za sve”, a u saradnji sa kompanijom „Ninamedia”.

Svečano otvaranje je upotpunio nastup mitrovačkog Dečjeg hora „Vivak”, pod rukovodstvom Tamare Pajkanović i novosadskog benda „Banda drvena”.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas ovde sa vama da zajedno otvorimo još jedan Zimzolend, manifestaciju koja donosi dah prave zimske čarolije u naš grad po ugledu na najlepše evropske božićne pijace. Pred nama je vreme praznika, dobrog raspoloženja, darivanja i radovanja koje provodimo sa najbližima osećajući uzajmnu povezanost dok delimo lepe želje, čestitke i poklone. Želim vam da uživate u predstojećoj prazničnoj atmosferi i svim sadržajima koje ona nosi i nastavite da verujete u magiju praznika. Svima želim pre svega dobro zdravlje i da praznične dane provedemo u miru i sreći sa onima koje volimo”, rekao je Ivan Siler.

Prema rečima organizatora, „Novosadski Zimzolend” je manifestacija koja pored bogatog kulturno-umetničkog programa u tridesetak kućica nudi posetiocima da probaju kuvano vino, razna piva, hranu specifičnih ukusa, kao i da kupe suvenire i novogodišnje ukrase.

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

19apr19:0020:00Sve će to narcis pozlatiti

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7970117.1484117.4998