Vesti

Gradonačelnica i predsednik Skupštine posetili dežurne u novogodišnjoj noći

Sremska Mitrovica – Gradonačelnica Svetlana Milovanović i predsednik Skupštine grada Vladimir Pavlović obišli su večeras dežurne službe u novogodišnjoj noći, zahvalili im se na predanom radu i poželeli srećne novogodišnje praznike.

Predstavnici Grada Sremska Mitrovica tradicionalno su obišli dežurne službe koje se staraju o zdravlju i zaštiti građana u novogodišnjoj noći. Najpre su posetili zaposlene u službi Hitne pomoći. Obilaskom kao simboličnim gestom ali i konkretno obezbeđivanjem hrane, lokalna uprava iskazala je podršku svima koji dežuraju i u ovoj, najluđoj noći.

Kako je tom prilikom rekla gradonačelnica Svetlana Milovanović: „Tradicionalno u novogodišnjoj noći obilazimo sve dežurne službe koje su u svakom momentu pripravne kada je u pitanju bezbednost i zdravlje naših građana. Večeras smo sa njima da im poželimo srećne praznike, mnogo uspeha u radu u novoj 2023. godini, kao i da istraju u svom poslu. Nadam se da će ova noć proći mirnoi i želim im da nemaju večeras puno posla.”

Gradonačelnica Svetlana Milovanović i predsednik Skupštine Grada Vladimir Pavlović poželeli su svim dežurnima službama  srećne novogodišnje praznike. Sa željom da im ova noć protekne tiho i mirno, uz što manje posla,  poželeli su im mnogo zdravlja i ličnog i poslovnog uspeha.

Predsednik Skupštine grada Vladimir Pavlović je, između ostalog, rekao da su došli da se zahvale onima onima koji i u novogodišnjoj noći vode računa o našem zdravlju. „Hvala onima koji brinu o svima nama i vode računa i o našoj bezbednosti. U razgovoru sa nadležnima u službi Hitne pomoći čuli smo da sve protiče mirno, nadamo se da će tako i ostati. Oni o nama ne brinu samo večeras, nego tokom cele godine, sedam dana nedeljno i 24 sata dnevno, na čemu smo im zahvalni,” dodao je Pavlović.

Pred doček Nove godine obišli su i dežurne na Urgentnom prijemu Opšte bolnice u našem gradu. Ovim simboličnim gestom su još jednom istakali značaj dežurnih službi kojima lokalna samouprava pruža ogromnu podršku. 

Uz zahvalnost što predano i odgovorno brinu o bezbednosti naše zemlje, našeg grada, njegove imovine i građana, predstavnici lokalne samouprave posetili su i pripadnike Policijske uprave.

Tokom najluđe noći posetili su i Vatrogasnu stanicu gde su razgovarali sa pripadnicima vatrogasne brigade. Obišli su sve ekipe koje večeras dežuraju.

Najava događaja

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988