Vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆE NA PUTU SREMSKA MITROVICA – ŠABAC: Javni tužilac naredilo obdukciju poginulog mladića

Drenovac – U saobraćajnoj nesreći na putu Šabac – Sremska Mitrovica, kraj mesta Drenovac, poginuo je B. Č. iz Sremske Mitrovice, njegova saputnica stara 30 godina je sa teškim telesnim povredama hospitalizovana u bolnici u Šapcu.

Teška saobraćajna nesreća se dogodila rano jutros kada je automobil kojim je upravljao B. Č. Iz za sada nepoznatih razloga u krivini sleteo sa puta i potom se prevrnuo. Vozač je poginuo na licu mesta, a devojka je sa prelomom obe butne kosti i rebara prebačena u bolnicu u Šapcu.

Zamenik osnovnog javnog tužioca u Šapcu, koji je uradio uviđaj na mestu udesa naložio je obdukciju tela nastradalog mladića.

Kako su nas obavestili u bolnici Šabac devojka se nalazi u šok sobi, stabilizovana je i nije životno ugrožena. Tokom dana biće prebačena u bolnicu u Sremskoj Mitrovici ili Beogradu.

Očekuju se nalazi obdukcije, a sagledavaju se i ispituju sve okolnosti pod kojima je došlo do udesa sa trgičnim epilogom.

Kako se nezvanično saznaje, B.Č. iz Sremske Mitrovice bio je za volanom automobila, koji je, na krivini, sleteo sa puta i prevrnuo se. Kada su stigle ekipe policije i Hitne pomoći, lekari su samo mogli konstatovati njegovu smrt. Devojka koja je bila u kolima odmah je upućena u Opštu bolnicu „Laza K. Lazarević“ u Šapcu, gde joj je pružena sva potrebna pomoć. Smeštena je, kako nam je rečeno u ustanovi, u šok sobu. – Povređena je stabilizovana, nije joj ugrožen život, a kako se očekuje, biće transportovana u bolnicu u Sremskoj Mitrovici ili na neku od beogradskih klinika – kažu u bolnici.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7906117.1420117.4934