Vesti

Svečani prijem nove generacije studenata

Sremska Mitrovica – Povodom početka školske 2022/2023. godine, u Visokoj školi strukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare – Sirmijum, organizovana je svečanost za novu generaciju studenata.

Tim povodom studentima se obratio i poželeo dobrodošlicu direktor Škole, dr Dejan Savičević, a potom predsednik studentskog parlamenta i rukovodioci Veća studijskih programa. U svom obraćanju, direktor Škole jenaglasio da je na sve studijske programe u prvu godinu studija upisano 329 studenata i istakao da je Visoka škola strukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare – Sirmijum, državna akreditovana škola koja obrazuje studente na sedam studijskih programa i dva nivoa studija, osnovnim i master strukovnim studijama.

Posebno je naglasio da je Visoka škola u domenu svojih studijskih programa i kompetentnog nastavnog kadra, dobar izbor za nadogradnju kompetencija i usavršavanja mladih ljudi u okviru studijskih programa za vaspitače, poslovne informatičare i strukovne medicinske sestre. Ne treba izostaviti ni posedovanje adekvatnog prostora i kontinuirano inoviranje specijalizovanih kabineta koji nude najsavremenije uslove i opremuza realizaciju nastave i vannastavnih aktivnosti. Svakako se teži ka poboljšanju uslova rada,  unapređivanju kvalitenih studijskih programa kako bi ambijent  Visoke škole predstavljao  podsticajnu sredinu za zajednicu koja uči.

U ime kolektiva Visoke škole i u svoje ime, direktor je svim studentima poželeo srećan početak studijske godine!

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7886117.1400117.4914