Vesti

SNS Sremska Mitrovica obeležio Svetu Petku, stranačku slavu

Sremska Mitrovica – Gradski odbor Srpske napredne stranke Sremska Mitrovica obeležio je krsnu slavu stranke, Svetu Petku i u svojim prostorijama ugostio visoke lokalne funkcionere, članove i prijatelje.

Slava SNS-a, Prepodobna mati Paraskeva ili Sveta Petka obeležena je presecanjem slavskog kolača. Rezanje kolača obavljeno je u prisustvu najviših lokalnih funkcionera Gradskog odbora SNS.

Proslavi je prisustvovao velik broj članova i funkcionera stranke, a goste je dočekivao kum slave Vladimir Pavlović član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Kako je rekao na koktelu u prostorijama stranke velika mu je čast, što se ove godine, baš on nalazi u ulozi domaćina. „Svim mojim naprednjacima i svim ljudima koji obeležavaju Svetu Petku želim srećnu slavu. Meni je ove godine pripala čast da budem domaćin slave, to je za mene velika stvar jer Srpska napredna stranka je najveća stranka u istoriji višestranačja u Srbiji, i hvala Gradskom odboru Srpske napredne stranke na čelu sa Branislavom Nedimovićem na tome. Upravo ta brojnost naših članova i simpatizera i glasova na izborima je najbolji dokaz poverenja koje nam građani poklanjaju, to nam je najveći motiv i naša najveća dužnost jeste da to poverenje opravdamo. Svaki dan radimo na tome i radićemo još jače, želim svima dobro zdravlje i uspeha na svim poljima,” rekao je Pavlović.

Proslava slave nastavljena je u prostorijama Srpske napredne stranke u Sremskoj Mitrovici.

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042