Vesti

Humanitarne konjičke trke

Sremska Mitrovica – Humanitarna akcija Konjičkog kluba „Srem” iz našeg grada, održana je u nedelju na Gradskom hipodromu. Tokom pet galopskih trka prikupljeno je 138.000 dinara za lečenje naše teško obolele sugrađanke Nataše Nedić.

Prihod od ulaznica za Konjički dan, koje nisu prodavane, nego su posetioci davali koliko je ko hteo i mogao u namensku kutiju, organizator je prosledio u Fondaciju za „Natašinu borbu”.

Posetioci su mogli da uživaju prateći pet galopskih trka.

U prvoj trci koja je nosila naziv „Hotel Srem”, pobedio je Kristijan Gnesi na konju Tulip O’hare iz štale Saše Markovića.

Najbrži u drugoj trci „KK Srem”, bio je konj iz štale „Gilgameš” Medžik Lut kog je jahao Tika Vujković.

Pobednik treće trke nazvane Grad Sremska Mitrovica je Miloš Milivojević i grlo Olimba u vlasništvu Katarine i Jovane Milošević.

U trci koja je nosila naziv „Vinarija Erdevik” i bila četvrta na programu, a trijumfovali su Darko Ljubomirović i El Daroj iz štale „Antilop”.

U poslednjoj, petoj trci najbrži je bio konj Lima kog je jahao Kristijan Mustafić, vlasnice Slavice Vujković.

Konjički klub „Srem”, bio je organizator događaja, a učestvovali su poljoprivredni proizvođači  aronije, meda, domaćeg džema, ajvara, lekovite rakije kao i izlagači ručnih radova, koji su prodajom svojih prizvoda doprineli prikupljanju potrebnih finansijskih sredstava.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929