Vesti

Vrtić „Đurđevak” dobio IT opremu i mobilni nameštaj

Sremska Mitrovica – Rotari klub Sremska Mitrovica u saradnji sa Ministarstvom prosvete Republike Srbije uručio je danas Predškolskoj ustanovi „Pčelica”, Vrtiću „Đurđevak” mobilni nameštaj i opremu za informaciono komunikacione tehnologije.

Donirana je oprema uz pomoć koje će deca da uče po najsavremenijim programima koji su u dogovoru sa UNICEF-om. Druga faza akcije donacija Rotari kluba Sremska Mitrovica obrazovnim institucijama u našem gradu, nakon osnovnih škola, podrazumevala je poklon vrtićima u vidu nameštaja i IT opreme.

Doniran je mobilni nameštaj, video bim, projektor  i druga opremu za informaciono komunicaonu tehnologiju, po programu Ministarstva prosvete.

Tatjana Erdeljan glavni vaspitač Objekta „Đurđevak” zahvalila se Rotari klubu i Ministarstvu prosvete na divnim poklonima i dodala: „Ova donacija u vidu IKT opreme i mobilnog nameštaja će se koristiti u vaspitno-obrazovnom radu sa decom. Drago nam je što su prepoznali koliko su nam nameštaj i ova oprema bitni u edukaciji dece, posebno u ovom ranom periodu njihovog razvoja.”

Akcija će deci i njihovim porodicama, kao i vaspitačima koji rade u ovoj ustanovi pružiti neophodne alate za rad. Pomoć Rotari kluba Sremska Mitrovica organizovana je, pored Ministarstva prosvete Republike Srbije u saradnji sa Rotari klubovima Srbije i Crne Gore.

Donacija će doprineti tome da deca mogu da se pravilno razvijaju i rastu u bezbednom i podsticajnom okruženju. Cilj ove akcije je podrška i osnaživanje dece, kako bi im pružili najbolje moguće alate za njihov razvoj. Oprema je smeštena u Vrtiću „Đurđevak”.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7906117.1420117.4934