Vesti

Meštani Divoša dobrovoljnim radom uredili zabavište u selu

Divoš – Meštani Divoša dobrovoljnim radom pomažu uređenju svog sela. Pred sam početak školske godine uredili su i zabavište Predškolske ustanove „Pčelica”.

Predsednik saveta mesne zajednice, Stefan Zoranović, zadovoljan je odzivom meštana u ovoj akciji. Zahvalio se pre svega direktorici Predškolske ustanove „Pčelica” Biljani Cvijetić koja je odmah dala punu podršku i pomogla.

„Kao i sve u selu i zabavište smo počeli da radimo dobrovoljno, kako bi mesto u kom živimo izgledalo još lepše. U junu mesecu smo počeli sa iznošenjem stvari iz zabavišta, krečenjem spolja i iznutra, išli smo korak po korak, videli da dosta toga treba da se menja i popravlja,” rekao je Zoranović.

Pored već pomenutih izrazio je zahvalnost svima koji su pomogli kako svojim radom, novčano i ljudima koji su obezbedili materijal: „Hvala meštanima sela Đorđu Krstiću, iako živi sa porodicom u Novom Sadu, odmah je priskočio u pomoć i kupio pločice, Radenku Džambiću i Dejanu Klajneru, Nenadu Ćiriloviću, divnim ljudima iz Metalije, Trgovinskoj radnji Žika-Plastika, Tešić Peri, Nataši Terzić. Ljudima koji su radili do jutarnjih sati: Lale Čekerinac i Marko Vlajković, ženama koje su i pored svojih obaveza stavili zabavište ispred svega Dragana Vujinović, Milica Čekerinac-Kočić, Jelena Bogić, Marija Vučić, Ljilja Krstić, Ljubica Zoranović, Olgica Zoranović. Takođe veliko hvala Dušanu Svirčeviću, Radivoju Zoranoviću, Milanu Radičiću, Nikoli Šućaku, Milanu Ostojiću, Aleksandru Čekerincu, Branislavu Vlajkoviću i svim ostalim ljudima u selu.”

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7886117.1400117.4914