Vesti

Najmlađi Mitrovčani nižu uspehe

Sremska Mitrovica – Zbog postignutih rezultata na brojnim takmičenjima i osvojenim medaljama, gradonačelnica Svetlana Milovanović ugostila je u Gradskoj kući mališane iz Predškolske ustanove „Stonogica”.

Deca su provela vreme u razgovoru sa gradonačelnicom Milovanović i zamenicom načelnika Gradske uprave za obrazovanje Snežanom Konjević.

Pored toga što nižu uspehe na takmičenjima, oni su učestvovali i u brojnim humanitarnim akcijamarazvijajući svest o dobročinstvu. Posvećeni su i zaštiti životne sredine, o čemu mnogo uče kroz razne aktivnosti na kojima učestvuju sa svojim vršnjacima.

Kako je rekla Vesna Stanimirović, direktorica PU „Stonogica“, učešćem na raznim konkursima i takmičenjima, samo u ovoj radnoj godini, mališani su osvojili 84 nagrade. Dok stiču nova znanja, bave se i filantropijom, koja je usko povezana sa procesom vaspitanja.

Po rečima gradonačelnice Svetlane Milovanović, prioritet lokalne samouprave je podrška deci, koja su budućnost Sremske Mitrovice. Sa druge strane oni su motivacija lokalnoj samoupravi da konstantno unapređuje uslove života i obezbeđuje im kvalitetno obrazovanje i perspektivu u našem gradu.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929