Vesti

„Kids survivor” tokom Leta na Savi

Sremska Mitrovica – U toku Manifestacije Leto na Savi, Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica organizovaće Survajver za decu i to 23. jula 2022. godine, u subotu, na Gradskoj plaži. „Kids survivor” namenjen je deci uzrasta od šest do deset godina, a prijave su u toku.

Gradska uprava za kulturu i sport, sremskomitrovačke institucije kulture i Sportski savez Grada Sremska Mitrovica učestvuju u ovogodišnjoj organizaciji Leta na Savi. Fokus, centar ovogodišnje manifestacije jeste dete, prema rečima Nemanje Crnića, generalnog sekretara Sportskog saveza Grada, deca su u prvom planu i manifestacije su uglavnom namenjene deci.

„Jedna od najatraktivnijih i najlepših manifestacija ovog leta trebalo bi da bude „Kids survivor”. Sva deca uzrasta od šest do deset godina mogu da se prijave i učestvuju u ovom takmičenju preživljavanja, popularnom svetskom medijskom hitu, za koga se mnogi interesuju i želeli smo da izađemo u susret ukusu naše dece i da im ispunimo želju da napravimo tu trku. Taj izazov je izuzetno težak, prepreke pesak, trava, trčanje, mreže, penjanje, dakle sve ono što su videli i u popularnim TV formatima. Kao vrhunac svega toga, pored takmičenja, imaćemo u gostima jedno poznato lice iz Survajvera Srbija ali to ime ćemo otkriti pred samo takmičenje. Ove godine format naših takmičenja biće rekreativnog tipa, dakle više okrenut ka slobodnom vremenu dece, ka njihovoj animaciji u sportu. Naša Marija Vuruna je kreativno i na specifičan način unela dozu neobičnosti u čitav program i bilo je vreme da nešto promenimo, da nešto bude drugačije i deci zanimljivije. Izlazimo u susret 21. veku, novim izazovima i mi se nalazimo u drugačijoj poziciji, dakle nema samo klasično odbojka na pesku, basket 3 x 3, trčanje, sad malo da nešto promenimo i da se prilagodimo i ukusu dece, njihovim interesovanjima i željama. Svi dečaci, sve devojčice izvolite, dođite da se družimo i pre svega u prvom planu biće druženje i osmeh,” rekao je Nemanja Crnić, generalni sekretar Sportskog saveza Grada.

Pozvao je svu decu i roditelje da 23. jula od 10 sati, budu na Gradskoj plaži, prijave će biti i tog dana od 8 do 9:30 časova, a prijave su inače svakodnevno u Turističkom info centru na plaži i u gradu. Za učešće u ovom takmičenju potrebna je samo saglanost roditelja.

Radmila Grujić u ime Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica rekla je: „Ovo je još jedno dečije takmičenje koje mi organizujemo, na Gradskoj plaži održaće se dečija trka, pod nazivom „Kids survivor”. Pozivamo svu zainteresovanu decu da sa svojim roditeljima dođu do Turističkog info centra u gradskom parku ili Info centra na plaži i da se prijave za ovu dečiju trku. Bitno je napomenuti da će roditelji potpisivati saglasnost o oslobađanju odgovornosti organizatora dečje trke, a isto tako potpisivati i saglasnost o fotografisanju, odnosno snimanju svoje dece tokom trke. Prijave počinju danas i tog 23. jula od 8 do 9:30 časova moći će još da se prijavi ko još želi da učestvuje u dečjoj trci.”

„Kids survivor” biće održan 23. jula 2022. godine, u subotu sa početkom od 10 sati u našem gradu na Gradskoj plaži, a prijave su već počele.

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142