Vesti

Javni poziv privrednim subjektima za učešće u sprovođenju mera energetske sanacije domaćinstava

Sremska Mitrovica – Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji našeg Grada raspisan je, i sa pratećom dokumentacijom objavljen na sajtu Grada Sremska Mitrovica. Nakon završetka ovog poziva i formiranja liste privrednih subjekata biće objavljen i poziv za građane koji će biti krajnji korisnici ovih mera.

Kako je saopštio Miloš Mišković predsednik Komisije za realizaciju mera energetske sanacije Grada Sremska Mitrovica: „U cilju unapređenja energetske efikasnosti i racionalnijeg korišćenja obnovljivih izvora energije Grad Sremska Mitrovica doneo je odluku na prošloj Skupštini o finansijskoj podršci domaćinstvima, radi preduzimanja ovih mera. Shodno tome Komisija danas raspisuje javni poziv za privredne subjekte koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na sprovođenju ovih mera. Javni poziv sadrži sedam mera na koji se mogu privredni subjekti prijaviti, a rok počinje da teče danas i trajaće do trećeg juna. Hteo bih da naglasim da je ovim javnim pozivom obuhvaćeno više mera, nego što je to bilo prošle godine, međutim nije obuhvaćena mera za privredne subjekte koji se bave ugradnjom solarnih panela, taj javni poziv će biti uskoro raspisan i objavljen na sajtu grada, tako da će svi zainteresovani moći da javni poziv i svu dokumentaciju, prijavne obrasce skinu sa sajta grada.”

Sadržaj Javnog poziva nalazi se na linku:

http://www.sremskamitrovica.rs/page.php?pro_id=794

Za izbor privrednih subjekata postoje dva osnovna kriterijuma istaknuta u javnom pozivu, na osnovu kojih će se formirati lista privrednih subjekata, kao i prošle godine, a to je ponuđena cena i rok na koji ona važi. Svi koji ispunjavaju uslove biće rangirani na listi.

Mišković  je još jednom pozvao sve privredne subjekte koji ove uslove ispunjavaju, da se jave na konkurs i time pruže mogućnost građanima da izaberu koga oni žele, da ih na listi bude što više.

Najava događaja

18junCelodnevni dogadjaj30Poziv za XXVIII sremskomitrovački salon

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7109117.0621117.4133