Vesti

Nov predsednik Skupštine grada Vladimir Pavlović 

Sremska Mitrovica – Lokalni parlament od danas ima novog predsednika. To je Vladimir Pavlović diplomirani pravnik, izabran sa Liste Aleksandar Vučić – Za našu decu.

Vladimir Pavlović za novog predsednika Skupštine grada izabran je većinom od 42 glasa i osam glasova protiv, na predlog Liste Aleksandar Vučić – Za našu decu. 

Na današnjoj sednici Skupštine grada prva tačka bila je izbor novog predsednika Skupštine grada, pošto je dosadašnji predsednik Ilija Nedić podneo ostavku na tu funkciju. Vladimir Pavlović predložen je iz redova odbornika izabranih sa liste Aleksandar Vučić – Za našu decu 2020. godine. Po obrazivanju je diplomirani pravnik, boravio je  na usavršavanju u Sjedinjenim Američkim Državama i do sada vodio više odbora u Skupštini grada.

Kako je, nakon izbora, rekao Vladimir Pavlović, predsednik Skupštine grada: „Zahvalan sam svima koji su me predložili kao kadnidata za predsednika Skupštine grada. Kao i svima koji su glasali za moj izbor. Ovim potezom ispunjeno je još jedno obećanje, da će mladi ljudi biti direktno uključeni u proces donošenja odluka u Sremskoj Mitrovici. Uložiću svu energiju da opravdam poverenje i da se u gradskoj Skupštini vodi kvalitetna diskusija i donose odluke koje će omogućiti dalji napredak našeg grada. Kancelarija predsednika Skupštine grada biće otvorena za sve koji imaju dobre ideje i mogu da očekuju moju podršku.”

Na dnevnom redu sednice je oko 30 tačaka, tako da je nov predsednik odmah preuzeo funkciju i rad lokalnog parlamenta se dalje odvija uobičajeno.

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042