Vesti

Jastuci donacija bolnici

Sremska Mitrovica, 15. april 2022. – Rumska fabrika HealthCare Europe donirala je jastuke za opremanje Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici. U petak u bolnicu su stigli paketi sa 423 jastuka od memorijske pene. Opšta bolnica u Sremskoj Mitrovici svojim kapacitetima pokriva mačvanski okrug-Sremsku Mitrovicu, Mačvansku Mitrovicu I još 4 seoska područja.

Ovom prilikom Srdjan Popov zamenik generalnog direktora firme HealthCare Europe rekao je da je ovo najmanje što je HealthCare Europe mogao da uradi kao kompanija za zdravstveni sistem Republike Srbije. Takodje je rekao da se nada da će u narednom periodu firma uspeti da pomogne ne samo bolnicama nego svima kojima je pomoć potrebna.

Dr Dragan Malobabić je rekao da je nakon njegovog poziva firmi, u roku od svega nekoliko nedelja, obezbedjena ovolika donacija. Napomenuo je da kao institucija nisu doživeli da postoji ovoliko socijalno angažovana kompanija, te da je ovo primer izuzetno velike donacije što je priložio HealthCare Europe ovom prilikom. I da niko u bolnici ne pamti ništa slično kao donaciju u ovolikom obimu.

HealthCare Europe d.o.o. iz Rume je ogranak kineskog giganta u proizvodnji memorijske pene. Kao svetski lider u proizvodnji opreme za spavanje – dušeka, naddušeka i jastuka, HealthCare Europe kompanija vrednuje potrebe svakog čoveka, počevši od svojih zaposlenih, njihovih porodica i na kraju svakog svog klijenta. Ovakav altruistički pristup poslovanju, doprineo je prepoznavanju firme HealthCare Europe kao visoko-društveno odgovorne kompanije, koja se brine o široj lokalnoj zajednici.

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988