Vesti

Region Vojvodine  dobio novog člana  predsedništva 

Vrnjačka Banja – Treća redovna skupština Nacionalne asocijacije kancelarije za mlade je održana ovog vikenda od 4. do 6. marta 2022. godine u Vrnjačkoj Banji.

U radnom delu Skupštine izabrani su predsednik i članovi/ce predsedništva. Za predsednika Nacionalne kancelarije za mlade izabran je Džemaludin Paučinac, direktor KZM Novi Pazar, koji je i do sada obavljao tu funkciju, a za članove predsedništva Ana Nejković – KZM Pirot (region Istok), Marija Đoković – KZM Kragujevac (region centralna Srbija), Ivan Miljković – KZM Beograd, Ivan Stamenić KZM Ivanjica (region Zapad), Biljana Matić – KZM Sremska Mitrovica (region Vojvodina) i Aleksandar Stojanović – KZM Leskovac (region Jug).

Želja celog tima je da u budućnosti nastavimo sa delovanjem koje će doprineti ostvarivanju ciljeva:

* Postojanje funkcionalne Kancelarije za mlade u svim lokalnim samoupravama

* Unapređenja pravnog okvira i opštih uslova za razvoj lokalnog institucionalnog sistema omladinske politike u Republici Srbiji

* Razvoj i unapređenje lokalne omladinske politike u gradovima i opštinama na teritoriji Republike Srbije kroz rad Kancelarija za mlade

* Ostvarivanje zajedničkih interesa opština i gradova u oblasti lokalne omladinske politike

* Jačanje kapaciteta opština i gradova za ostvarivanje nadležnosti i pružanje usluga mladima

* Zastupanje zajednički utvrđenih interesa svojih članova, a posebno u postupku donošenja zakona i drugih akata od značaja za unapređenje kvaliteta života mladih u Republici Srbiji.

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988