Vesti

Pokloni mališana iz Martinaca porodilištu, povodom Dana žena

Sremska Mitrovica – Povodom Dana žena, mališani Predškolske ustanove „Pčelica”, odeljenje u Martincima, iznenadili su  majke i divne doktorke i medicinske sestre, poklonima koje su sami pravili.

„Danas smo doneli poklone u porodilište u želji da obradujemo mame i osoblje našeg porodilišta koje ovde radi, jer su deca želela da zahvale svima koji pomažu da deca dođu na svet, a ženama koje su postale majke da imaju lepu uspomenu” – rekla je Slavica Jovanović, vaspitačica PU „Pčelica” u Martincimai dodala da je ideja potekla upravo od nje, ali su i deca bila saglasna jer su dovoljno odrasla da spoznaju da život kreće upravo iz porodilišta.

Mališani iz Martinaca doneli su čestitke, ramove za fotografije, ukrasne cvetove i srca, a napravili su ih uz pomoć starijih braće i sestara, dok su posluženje za osoblje pripremile  članice Udruženja žena iz Martinaca.

„Prvi put ovakav gest pažnje povodom Dana žena beležimo danas u Službi za ginekologiju i akušerstvo i odeljenju neonatologije i ne krijemo iskrenu  radost, osmeh,  zadovoljstvo i zahvalnost”- jedinstveni su u svojim rečima Prim. dr Dragan Malobabić, dr Olivera Miladinović, dr Nataša Stojčević Radulović i dr Dragana Dokić, kao i medicinske sestre u  ovoj  službi, ali i majke koje nam donose radost života.

Ono što sve raduje, jeste namera vaspitačica i dece iz Martinaca, da ovakvi događaji postanu tradicija.

Najava događaja

13jul17:0023:00Noćni bazar u Gradskom parku

14jul21:0022:30Koncert Željka Vasića na gradskoj plaži

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.6932117.0443117.3954