Vesti

Mladi lekari na prijemu u Vladi Srbije

Beograd – U okviru programa zapošljavanja najboljih diplomaca medicinskih fakulteta, u  subotu, 12. marta, u Vladi Srbije organizovan je svečani prijem i dodela ugovora za još 530 mladih lekara sa prosečnom ocenom 8.50, kojem su prisustvovali premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Premijerka je, u ime države, zahvalila mladim lekarima koji su se odlučili da ostanu u zemlji i rade težak ali human posao i što time daju primer ostalim mladim ljudima da se trud, rad i marljivost isplate.

 Opšta bolnica Sremska Mitrovica  je ovim programom zapošljavanja postala jača za 14 najboljih studenata medicine i zajedno sa v.d.direktorom  Prim. dr Draganom Malobabićem, bili se deo svečanosti u Vladi Srbije.

Dr Malobabić je izrazio veliko zadovoljstvo što i  mitrovačka bolnica dobija pojačanje ovolikim brojem mladih lekara i nada se uspešnom radu i napretku, a bolnica će svakako učiniti svaki dodatni napor kako bi oni dobili adekvatno znanje i kroz rad sa mentorima stekli neophodno  iskustvo.

U Opštoj bolnici Sremska Mitrovica zaposlenje su dobili lekari: Vladimir Kostić, Tamara Simić, Ana Živković, Stefan Jovičić, Ružica Janković, Nikola Ratić, Branimir Mihajlović,Vladan Dragišić, Jasna Iličić, Luka Novaković, Igor Zolnjan, Irina Granolić, Teodora Kosanović i  Jovana Klincov.

Da podsetimo, Programj zapošljavanja najuspešnijih diplomaca pokrenulo je Ministartsvo zdravlja 2018.godine i do sada je u okviru tog programa, zaposleno blizu 35 000 mladih zdravstvenih radnika.

Najava događaja

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988