Vesti

Asfaltiranje ulica u Maloj Bosni

Sremska Mitrovica – U toku su radovi na asfaltiranju ulica na teritoriji Mesne zajednice „Slobodan Bajić Paja” u Maloj Bosni, što će povezati puteve za preko 100 domaćinstava u tom delu grada.

Asfaltira se okо dva kilometra puta, a pola kilometra se nasipa grebanim asfaltom u Maloj Bosni. Na taj način se rešava višedecenijski problem stanovnika ove mesne zajednice i obezbeđuje povezanost puteva za preko 100 domaćinstava u ulicama Sterijina, Kralja Tvrtka, Devet Jugovića, Ive Andrića, delovi Radinačkog puta i kraj Marka Kraljevića.

Naš sugrađanin, Cviko Antić živi u Ulici Ive Andrića i kako je rekao, asfaltiranjem ovih ulica, rešava se jedan dugoročni problem i poboljšava kvalitet života meštana.

„Došao sam ovde 1996. godine ali bilo je i starijih komšija tu, svi smo čekali da se ovaj prolaz asfaltira. Mnogo je važno, za nas starije nije toliko važno koliko je za decu, mojih dvoje unučadi idu okolo do škole, a sada će moći kraćim putem. Od velikog je značaja za sve nas, u svakom slučaju hvala državi što je ovo uradila”, rekao je Antić.

U fazi projektovanja je i kanalizaciona mreža u ovoj mesnoj zajednici, za šta će biti ostavljeni koridori za postavljanje ove komunalne infrastrukture.

https://www.facebook.com/sremskamitrovicazivi

Najava događaja

27feb(feb 27)19:0029(feb 29)20:00Koncertni serijal povodom Dana Muzičke škole

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8502117.2018117.5534