Vesti

Deca i mame na istom sportskom poligonu

Sremska Mitrovica – Nastavlja se jedna divna akcija u organizaciji Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica pod nazivom „100 dana takmičenja za 100 posto dece u sportu”.

U akciji su uključeni svi sportski klubovi na našoj teritoriji koji su u svojim prostorijama određenog dana ugostili najmlađe naše sugrađene i održali im jave časove iz oblasti sporta kojim se oni bave.

Deca su se upoznavala sa treninzima odbojke, džudoa, plivanja, karatea, gimnastici, košarci, rukometu, atletici i drugim sportovima. Vežbali su sa trenerima i članovim tih klubova.

U akciji su učestvovali svi naši vrhunski stručnjaci u klubovima na veliku radost dece. U okviru te manifestacije u hali Pinki održano je sportsko druženje „mame sa svojom decom”.

Na istom poligonu našle su se mame sa svojom malom decom i takmičili se u raznim disciplinama. Sportski centar im je za tu priliku pružio sve svoje raspoložive kapacitete tako da su mame sa decom prvo vežbali u Fitnes sali a onda u Velikoj sali na poligonu spretnosti na raznim preprekama ludo su se zabavljali što pokazuju cika i vriska i navijanje dece kojima  se to mnogo svidelo pa je bilo prvo navijanja za svoje mame a onda su mame navijale za svoju decu, sve u svemu jedno veliko divno druženje koje će prerasti i u ponovno okupljanje i sportsko druženje.

Mame su sa decom đuskale, vežbale, takmičile se  i zabavile i toliko im je bilo divno  pa su već zakazale naredno okupljanje. Naravno u tom druženju pomagali su im članovi Sportskog saveza, profesori fizičkog vaspitanja i sporta.

Manifestaciju „100 dana takmičenja za 100 posto dece” možete pratiti na fejs stranici Sportski savez Grada Sremska Mitrovica.

Najava događaja

23majCelodnevni dogadjaj28Dečje odeljenje slavi 65. rođendan

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.1365117.4890117.8415