Vesti

Transparentnost budžetskih dokumenata

Sremska Mitrovica – Putem ZOOM platforme održana je radionica u okviru projekta ODRŽIVI RAZVOJ ZA SVE – PLATFORMA ZA LOКALNI DIJALOG, koji finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC) kroz program „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT”.

U okviru radionice diskutovalo se o prednostima i značaju objavljivanja relevantnih budžetskih dokumenata na internet prezentaciji lokalnih samouprava.

Radionicu je vodila izabrani konsultant Milijana Zdravković Mihajlov, a prisustvovali su predstavnik Gradske uprave za budžet, predstavnik informatičkog sektora koji se bave uređenjem sajta Grada, kao i predstavnik udruženja Regionalne inicijative Srema, partnera na projektu.

Ovim putem su razmenjena dosadašnja iskustva u vezi transparentosti budžetske dokumentacije putem zvaničnog sajta Grada, a govorilo se i o budućim inovativnim rešenjima u ovoj oblasti. Кao i do sada, tako će i u buduće građani putem zvanične internet prezentacije imati konstantan uvid u dokumentaciju budžeta grada, u čijem kreiranju i sami učestvuju.

Najava događaja

24janCelodnevni dogadjaj13febRaspisan pesnički konkurs „Mašta i snovi”

28janCelodnevni dogadjaj29U PROCESU | Stand Up Srđana Dinčića

29jan19:0020:30Odbojkašice Srema dočekuju Crvenu zvezdu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.2329117.5857117.9385