Vesti

Paketići donirani bolnici u akciji „Svi smo mi Deda Mraz”

Sremska Mitrovica – Pacijentima na Dečjem odeljenju Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici podeljeni su novogodišnji paketići. Poklon paketiće pripremili su MZ „Sutjeska” i Udruženje građana „Roditelj”.

Paketiće je preuzela glavna sestra Dečjeg odeljenja na glavnom ulazu u bolnicu u skladu sa epidemiološkim merama. Uručenju paketića prisustvovala je i Svetlana Milovanović gradonačelnica, poželela je deci brzo ozdravljenje i svima, deci i zaposlenima srećne praznike.

Nikola Tejić koordinator aktivnosti u Mesnoj zajednici „Sutjeska” i MZ „22. avgust” pridružio se čestitakama gradonačelnice.

„Naša mesna zajednica i Udruženje građana „Roditelj” organizovali su još jednu humanitarnu akciju u kojoj su građani donirali paketiće za decu koja Novu godinu neće čekati kod svojih kuća, nego će čekati u bolnici. Zahvaljujemo se ovim putem svim građanima koji su učestvovali i podržali ovu akciju, a deci želimo brz oporavak da se što pre vrate kući kod svojih najmilijih”, rekao je Tejić.

Novu godinu i božićne praznike čestitala je Jelena Vasilić u ime Udruženja građana „Roditelj”  i zahvalila se gradonačelnici Svetlani Milovanović na podršci i mesnim zajednicima „Sutjeska” i „22. avgust”.

Kako je rekla Jelena Vasilić: „Hvala na pomoći, organizaciji, divnom druženju i prikupljanju paketića, hvala svim građanima koji su donirali slatkiše za decu sa pedijatrije kojoj želimo brz oporavak i odlazak kući da budu sa svojom porodicom. Drago nam je što ih nema u velikom broju. Veliku zahvalnost želim da iskažem gradonačelnici koja je ove godine sama želela da obraduje dečake koji su prošle godine ostali bez roditeljskog staranja, čiji su roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći iz Laćarka, tako da je obezbedila paketiće. Takođe, pošto smo spremili više paketića nego što je dece na pedijatriji, odnećemo ih deci bez roditeljskog staranja, socijalno ugroženoj deci u Školi „Radivoje Popović”, videćemo koliko ostane paketića, pa ćemo ih shodno tome i proslediti.”

Novogodišnji duh darivanja nadjačao je sve postojeće prepreke izazvane aktuelnim epidemijskim okolnostima i donacije u novogodišnjih paketića, pronašle su svoj čarobni put do dece kojima su ti darovi bili namenjeni. Novogodišnji paketići za decu u Mesnoj zajednici „Sutjeska”  biće deljeni u ponedeljak u 10 sati.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7901117.1415117.4929