Vesti

Akcija „Posadimo mlade sadnice i ozelenimo Sremsku Mitrovicu”

Sremska Mitrovica – Uspešno realizovana još jedna u nizu akcija „Posadimo mlade sadnice i ozelenimo Sremsku Mitrovicu”, pod rukovodstvom udruženja „Eko-Pokret Srbije” i mesne zajednice Blok B.

Na dobijenim sadnicama Hrasta, zahvalili su se dobrim ljudima iz „Šumskog gazdinstva” Sremska Mitrovica, koji su usmerili značaj sadnje mladih sadnica u gradu, doprinosu životnoj sredini i čistijem vazduhu. Na više lokacija u gradu su posađene sadnice.

Sadnja je krenula ispred OŠ „Jovan Popović”, zajedno sa dečicom i njihovom nastavnicom, direktorom, domarom i akcionarima, tako da su uspešno realizovali ono što su i zamislili. U dvorište škole su posađene mlade sadnice hrasta,

a imali su još jedan poklon za OŠ „Jovan Popović”, a to je jelka, kao simbol Novogodišnjih i Božićnih praznika, koju je doniralo Udruženje „Eko-Pokret Srbije” i na taj način podstakli, da jelke kada se pravilno zasade, imaju drugu šansu života i nakon praznika. Jer je ovo vreme seče jelki.

Iz udruženja „Eko- pokret Srbije” zahvaljuju se Vektor Elektric timu koji je zaslužan za kopanje rupa njihovom mašinom i fotografu Mladenu Božiću, koji je napravio lepe fotografije i zabeležio ove lepe trenutke.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8128117.1643117.5158