Vesti

Konjičke trke na mitrovačkom hipodromu

Sremska Mitrovica – Konjičke galopske trke „Srem kup” održane su na Hipodromu u okviru Kazneno-popravnog zavoda. Pored šest galopskih trka u organizaciji Konjičkog kluba „Srem”, održani su i zabavni programi.

Mitrovačka publika je imala priliku da uživa u dobrom galopskom nadmetanju uspešnih džokeja ali i dobro poznatih grla ove sezone.

Osim galopskih trka, posetioci su imali priliku da uživaju u performansu polaznica škole jahanja Konjičkog kluba „Srem”.

Bila dobra prilika da degustiraju vina i domaće suhomesnate proizvode, hleb sa dušom, kao i domaće pivo. Birala se najlepša dama iz publike, a za one najmlađe bio je upriličen i kviz znanja. 

Najmlađi članovi Konjičkog kluba „Srem” pozdravili su publiku kraćim nastupom, a stariji članovi su pripremili kviz za najmlađu publiku.

I ovoga puta birane su dame sa najinteresantnijim šeširima.

Tribine su bile pune što svedoči o popularnosti konja i konjarstva i ove vrste sporta. U pauzama između trka posetioci su mogli da obiđu mitrovački Hipodrom i da se upoznaju sa lipicanerima Ergele „Proleće”.

Petu godinu za redom organizatori Sremskog kupa su Konjički klub „Srem” i Kazneno popravni zavod, uz podršku Grada Sremska Mitrovica.

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

19apr19:0020:00Sve će to narcis pozlatiti

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7970117.1484117.4998