Vesti

SREM FOLK FEST: Prijava za izlagački deo od ponedeljka

Sremska Mitrovica – Pod pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica i u organizaciji Centra za kulturu „Sirmiumart”, u Sremskoj Mitrovici će od 13. do 14. avgusta 2021. godine, na Žitnom trgu, biti održan Međunarodni festival folklora „SREM FOLK FEST”.

Ove godine Festival se održava sedamnaesti put i zbog aktuelne epidemiološke situacije broj učesnika je manji nego inače, ali to neće sprečiti ljubitelje folklora da uživaju u tradiciji i lepoti ove umetnosti.

Festivalski koncerti počinju u 20 sati i 30 minuta, a prethodiće im defilei svih učesnika centralnim ulicama Sremske Mitrovice, sa početkom u 19 sati i 30 minuta.

Kao i prethodnih godina, posetioci će imati priliku da uživaju i u raznovrsnoj ponudi gurmanskih specijaliteta i slatkiša i moći će da kupe neki od originalnih suvenira i proizvoda domaće radinosti.

Prema informacijama iz Turističke organizacije Grada, od ponedeljka 9. avgusta prikupljaće se prijave izlagača, za učešće na ovom internacionalnom festivalu.  Popunjen obrazac prijave, može se poslati elektronskim putem, na mail adresu: turistorgsm@yahoo.com ili predati lično u prostorijama organizacije.

Sve informacije o uslovima učešća, pravilima i prijavama, mogu se dobiti u Turističkoj organizacije na broj telefona 022/618 – 275.

Najava događaja

24feb21:0022:30Atheist Rap u Sremskoj Mitrovici, 35 godina benda

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8512117.2028117.5544