Vesti

FOTO-KONKURS: „Mitrovica kroz objektiv”

Sremska Mitrovica – Ustanova za negovanje kulture „Srem” poziva sve zainteresovane sa područja Grada Sremska Mitrovica, da se prijave na FOTO-KONKURS „Mitrovica kroz objektiv” – Foto amateri.

Za Konkurs je potrebno poslati maksimalno 3 fotografije, na temu „Mitrovica kroz objektiv”, u elektronskom formatu (JPEG ili PNG) na adresu: ustanovasrem.foto@gmail.com

Fotografije će biti objavljene na Facebook Stranici Ustanove za negovanje kulture „Srem” https://www.facebook.com/ustanova.sremsm.7 gde će građani moći glasati „lajkovima“ za najkreativniji rad.

Takmičenje obuhvata dve Kategorije: I kategorija (deca i mladi do 16 godina) i II kategorija (odrasli, bez starosnog ograničenja).

Iz svake Kategorije 20 fotografija, sa najviše „lajkova”, ući će u uži krug takmičenja, a dobitnike prve tri nagrade iz svake kategorije, biraće stručni žiri, kada će se i održati Izložba „Mitrovica kroz objektiv”.

Pobedničke fotografije, kao i ostali takmičarski radovi, biće javno objavljeni na Facebook Stranici Ustanove.

Prijava za Konkurs traje do 25. avgusta 2021. godine, a glasanje na Facebook Stranici Ustanove, za najbolje fotografije, sa najviše „lajkova”, trajaće od 31. 8. do 5. 9. 2021. godine.

Izložba fotografija, sa najviše „lajkova”, održaće se 9. septembra 2021. godine, u Grdskom parku, u Sremskoj Mitrovici, u 18 sati. 

Slanjem rada na Konkurs, svaki učesnik daje dozvolu da se njegov rad objavi i koristi.

Motivi na fotografiji treba da budu isključivo u vezi sa Gradom Sremska Mitrovica (mostovi, parkovi, istorijski spomenici, arhitekture i dr.)

Svaka fotografija mora da sadrži: Ime i prezime autora, kategorija u kojoj se takmiči, ime rada odnosno poruka, broj telefona i e-mail.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176