Vesti

Gradonačelnica i direktorica Zavoda za javno zdravlje posetile medicinske radnike u Sokobanji

Sokobanja – Gradonačelnica Svetlana Milovanović i direktorica Zavoda za javno zdravlje prim. dr Nada Zec Petković, danas su posetile Sokobanju, gde u hotelu „Moravica” na više nego zasluženom odmoru borave medicinski radnici iz našeg grada.

Četvrta grupa medicinskih radnika iz Zavoda za javno zdravlje i Opšte bolnice iz Sremske Mitrovice doputovali su juče u Sokobanju gde će boraviti pet dana. Inicijator i pokrovitelj ovog putovanja je Grad Sremska Mitrovica u saradnji sa KPZ Sremska Mitrovica.

Gradonačelnicu i direktoricu Zavoda za javno zdravlje dočekale su Andrea Lazić, viši sanitarni tehničar Zavoda za javno zdravlje, i Ivana Matijašević, doktor medicine Zavoda za javno zdravlje.

Vidno raspoloženi, a prijatno iznenađeni nenajavljenom posetom gradonačelnice i direktorica Zavoda za javno zdravlje, medicinski radnici su istakli da su veoma zadovoljni smeštajem, da im odmor prija, jer iako je epidemiološka situacija povoljnija, borba protiv virusa COVID-19 još uvek nije gotova.

Gradonačelnica Milovanović je istakla da je ovo najmanje što je Grad mogao da učini za medicinske radnike, koji danonoćno rade u posebnim uslovima, pod velikim rizikom za sopstvene živote, uz maksimalan trud i zalaganje. 

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

19apr19:0020:00Sve će to narcis pozlatiti

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7970117.1484117.4998