Vesti

Vredna donacija mitrovačkoj bolnici

Sremska Mitrovica – Dragan Milošević svoj humanitarni rad je nastavio i ove godine tako što je  obezbedio donaciju za Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici, koja se sastoji od bandaža za rame, endotrahealnih tubusa za decu, spoljnih katetera, flastera za kanile, kofera sa materijalima i druge medicinske opreme. Vrednost donacije je oko 250.000 dinara.

Direktoru Opšte bolnice, Prim. dr Draganu Malobabiću, donaciju je uručio Petar Samardžić, zamenik gradonačelnice, koji se zahvalio donatoru u ime Grada Sremska Mitrovica i u ime primaoca ove vredne donacije.

Dragan Milošević iz Mačvanske Mitrovice, iza sebe ima preko 20 godina humanitarnog rada. Donacije je donosio u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica (medicinski materijal i oprema, rezervni delovi, uniforme za bolničko osoblje, instrumenti za operacione sale), školi „Radivoj Popović” pružao je materijalnu i finansijsku pomoć, pomagao je Crvenom krstu Sremska Mitrovica, Mesnoj zajednici Mačvanska Mitrovica, kao i školi u ovom mestu. Za iskazanu društvenu odgovornost i doprinos, Skupština Grada Sremska Mitrovica mu je 2017. godine dodelila Novembarsku nagradu.

Najava događaja

14sepCelodnevni dogadjaj24Međunarodna izložba slika „Fragmenti vidika”

22sep16:0017:45Radnički dočekuje Budućnost iz Dobanovaca

23sepCelodnevni dogadjaj30Projekcija filma „Toma”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.2227117.5754117.9281