Vesti

Vakcinalni punktovi neće raditi 30. aprila i 1. i 2. maja

Sremska Mitrovica – Vakcinalni punktovi neće raditi tokom praznika 30. aprila i 1. i 2. maja. Od 3. maja građani će moći ponovo da se vakcinišu u uobičajnim terminima od 8 do 20 sati.

Radno vreme svih vakcinalnih punktova biće promenjeno tokom praznika. Punkt za vakcinaciju u Poslovno-sportskom centru „Pinki”, kao i punktovi za imunizaciju u mitrovačkim selima, neće raditi 30. aprila i 1. i 2. maja.

Prema rečima medicinske sestre Dušice Čubrilo koja radi na punktu u Hali, svi punktovi će biti zatvoreni zbog praznika, samo tri dana.

„Od 3. maja, krećemo ponovo sa vakcinacijom i revakcinacijom građana Sremske Mitrovice. Na raspolaganju za naše sugrađane će biti sve tri vrste vakcine, Fajzer, Sinofarm i najverovatnije Sputnjik . Ovim putem ih pozivam da dođu, da se odazovu, da se vakcinišu oni koji to nisu učinili i zaštite se na taj način. Takođe, ovim putem svim građanima čestitam predstojeće praznike, da ih provedu u svojim porodicama, da razmišljaju o vakcinaciji i da dođu u Halu da se vakcinišu,” rekla je Dušica Čubrilo.

Posle praznika punktovi za masovnu imunizaciju građana ponovo će raditi uobičajeno, svakog dana od 8 do 20 sati. Sugrađani će i dalje moći da se vakcinišu bez zakazivanja.

Najava događaja

11avgCelodnevni dogadjaj14Punoletstvo „Srem Folk Festa” ovog avgusta na Žitnom trgu

11avgCelodnevni dogadjaj20Prezentacija narodne nošnje u okviru „Srem Folk Festa”

27avg18:0023:59Memoriši datum 27. Avgust - Vinski park '22

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.9696117.3216117.6736